Σας δείτε στο 2023 Βραζιλία το Μάιο!

March 30, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σας δείτε στο 2023 Βραζιλία το Μάιο!

Διεθνής έκθεση γεωργικών μηχανημάτων της Βραζιλίας και μηχανημάτων κήπων

 

Χρόνος έναρξης: Την 1η Μαΐου - 5 Μαΐου 2023
Θέση: Ribeirão Preto, θάλαμος του Σάο Πάολο, Βραζιλία: E21B1 η εισαγωγή έκθεσης η διεθνής έκθεση γεωργικών μηχανημάτων της Βραζιλίας και μηχανημάτων κήπων κρατιέται κάθε χρόνο σε Heberen, το οποίο είναι 3 ώρες μακρυά από το Σάο Πάολο, η μεγαλύτερη πόλη στη Βραζιλία.
Είναι σημαντική πόλη για την παραγωγή και τις πωλήσεις των γεωργικών μηχανημάτων στη Βραζιλία. Αυτή η έκθεση φιλοξενείται από την επιχείρηση informa και πραγματοποιείται στη Λατινική Αμερική
Μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις που εξετάζουν τα γεωργικά μηχανήματα. Ο τομέας έκθεσης της τελευταίας έκθεσης ήταν 440.000 τετραγωνικά μέτρα, και υπήρξαν 800 εκθέτες.
160.000 θεατές από 70 χώρες. Ιταλία, Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Ισπανία και άλλες χώρες όλες οι οργανωμένες ομάδες συμμετ:έχω στην έκθεση.
Είναι η μεγαλύτερη γεωργική έκθεση στην περιοχή και το τρίτο - μεγαλύτερη γεωργική έκθεση στον κόσμο.   Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε σε São Paulo και να σας παρουσιάσουμε προϊόντα μας, να ελπίσετε να κερδίσει κερδίστε με σας… στο μέλλοντα τελευταία νέα της εταιρείας για Σας δείτε στο 2023 Βραζιλία το Μάιο!  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σας δείτε στο 2023 Βραζιλία το Μάιο!  1